Combex bouwlogistiek is als transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze kunnen werken met een autolaadkraan, kooi-aap of met exceptionele vrachten.

Kandidaten die aantoonbare kennis en ervaring hebben in deze takken van transport krijgen bij een sollicitatieprocedure de voorkeur.

Tijdens de introductieperiode krijgt een kandidaat collega een gedegen introductie van de mentor-chauffeur. Die begeleidt tijdens de eerste werkweken alle voorkomende werkzaamheden in de praktijk en geeft aanwijzingen en adviezen.

Combex bouwlogistiek is als bedrijf VCA gecertificeerd. Dat houdt in dat wij werken volgens een vastgesteld veiligheidsprotocol. Van alle operationele medewerkers wordt geeist dat zij in het bezit zijn van een VCA basis certificaat of dat ze dat in de winter van hun eerste werkjaar bij Combex dit certificaat gaan behalen.

In het kader van de richtlijn vakbekwaamheid (Code 95) die iedere chauffeur moet volgen om zijn rijbewijs te kunnen verlengen, heeft Combex zijn keuze bepaald om de trainingen voor zijn (toekomstige) werknemers te bepalen op die werkgebieden , die in haar opdrachten aan bod komen. Hierbij moet worden gedacht aan trainingen Autolaadkraan-hijsen, VCA-basis, Lading zekeren, werken met de digitale tachograaf, veilig werken met de kooi-aap en/of heftruck, veilig werken aan de weg en BHV.
Combex betaalt deze trainingen en de chauffeur investeert in zijn rijbewijsverlenging door zijn “vrije tijd” te offeren.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een functie als chauffeur bij Combex mag je informeren of er momenteel een vacature is bij:

Tel: +31(0)512-369450
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

welkom

 

 

 

 

 

Kreeft Opleidingen

 

p3transfer

Gerealiseerd door Studio Staalkaart