Ondersteuning exceptioneel
transport

Combex faciliteert exceptionele transporten volledig. Het bijzondere traject van offerte tot uitvoering kan Combex in eigen beheer uitvoeren, met als speerpunten; veilige doorstroming van het verkeer en zorgvuldig transport van uw lading.

Combex heeft eigen begeleidingsvoertuigen die volgens de laatste eisen en technieken zijn uitgerust. Deze begeleidingsvoertuigen worden bemand door specifiek opgeleid en gecertificeerde transportbegeleiders met meer dan voldoende kennis over de te transporteren producten. Combex zet deze voertuigen ook in op aanvraag van derden.

Ook routeverkenningen behoren tot de vaste taken van de begeleider van een transport, waarmee wordt vermeden dat obstakels een goede doorvoer van het transport onmogelijk maken. Er wordt altijd oplossend gedacht met alternatieve routes of verwijdering van het wegmeubilair tot gevolg.

Combex ontzorgt de klant ook bij de benodigde documenten zoals het aanvragen van vergunningen en ontheffingen. Kortom: heeft u een vraag of interesse over de begeleiding van exceptioneel transport? Neem dan direct contact op!

WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN:

  • Deskundig advies
  • Transportbegeleiding
  • Routeverkenning
  • Documenten