klanten login            INFO@COMBEX.NL            +31 (0)88 943 5800

Combex op één na beste leerbedrijf van Nederland!

Maandag 22 juni j.l. was het dan zover. De langverwachte uitslag van de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf van Nederland’ van Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Op onze thuisbasis in Eastermar werden onze studenten en praktijkbegeleiders letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet!

Via een persoonlijke videoboodschap waren er veel lovende woorden van Lisette van Herk (STL). Daarop volgde het officiële deel, de prijsuitreiking.

Uit handen van Danielle Noorloos mocht Wybe een officieel certificaat en een prachtige bokaal in ontvangst nemen. De tweede prijs!

Om tweede te worden van de bijna 1400 deelnemende partijen is iets om ontzettend trots op te zijn! En het is een bevestiging van onze werkwijze en het harde en betrokken werken van onze begeleiders en studenten!

Volgens het vakjuryrapport:

‘Combex Bouwlogistiek uit het Friese Eastermar is een uitstekend leerbedrijf waar je met goed gevoel je studenten plaatst. Het belang van opleiden wordt breed door de organisatie gedeeld en is prima gedocumenteerd. Voor iedere student wordt een concreet opleidingsplan op maat gemaakt, dat gaandeweg het opleidingstraject stapsgewijs wordt aangepast aan de vorderingen van de student. Regelmatig vindt overleg plaats over het functioneren van de student. Het opleidingstraject is daarmee stevig geborgd’

Lees het hele persbericht hier >>

Foto’s

© 2022 Combex Bouwlogistiek.
Ontwikkeld door burowit