>
Kom bij ons werken als charter!

Ben je eigen ondernemer in het transport en beschik je over een trekker met voorloopas? Of beschik je daarbij zelfs over een eigen vlakke oplegger? Zoek je werk in de met name de maanden maart tot november? Kom dan eens praten! Het maakt niet uit waar jouw plaats van vestiging is, maar de as van Noord Nederland naar Midden en Zuid West is voor ons wel de meest interessante.

De uitdaging bij ons…

Wij garanderen omzet over de 5 dagen van de week, in de genoemde periode. De hoogte van de omzet natuurlijk niet, maar als je spreekt met onze huidige charters, zul je zien dat deze daar meestal tevreden over zijn. Het betekent wel dat onze klant geen onderscheid mag zien in de dienstverlening door onze chauffeur en die van onze charter. We gaan dus ook voor lange termijnrelatie. Alleen dan kun je onze cultuur en opvattingen over kwaliteit uitdragen.

Het werken in onze transportsector vraagt natuurlijk kennis van relevante wetgeving en procedures. Ook de Combex procedures dienen gevolgd te worden; je krijgt of een boordcomputer in bruikleen, of middels een app wordt je gevraagd documenten op tijd en compleet aan te leveren.

De betaling is altijd stipt, vraag maar na, en volgens de afgesproken wijze. Per rit, per kilometer of kilometer/uur. We spreken dit af in een overeenkomst die ook alle rechten en plichten goed vastlegt. Duidelijkheid vooraf.

Wat verwachten wij dan van jou?

Naast alle wettelijk verplichtingen ben je zorgvuldig en correct in het aanleveren van informatie, gedraag je je bij onze klant zoals wij dat zelf zouden doen en ben je goed huisvader voor ons getrokken materieel dat jou is toevertrouwd. Verder ben je in principe ook van plan om langdurig bij en voor ons te werken. Spreekt jou dit aan?