>
Kom werken als chauffeur of chauffeur kraanmachinist!

Ervaren of beginnende chauffeurs zijn bij ons altijd aan het goede adres. Zeker als je van plan bent ons vak, werken in de bouwlogistiek, onder de knie te willen krijgen. Dat wil zeggen: omgaan met grote en zware materialen, die ook groot en zwaar materiaal vragen. Vlakke opleggers, uitschuifbare-, dubbel uitschuifbare- en soms zelf tripple uitschuifbare opleggers vragen meer aandacht dan een dertien-in-een-dozijn- vrachtwagen. Een binnenlader is een speciaalvoertuig waarmee je wel moet weten wat je doet! En wat dacht je van autolaadkranen? 20 ton/meter, 28 t/meter, zelfs 40 en 45 ton/meter! Lijkt allemaal makkelijk, maar dat is het niet.

De uitdaging bij ons…

Een nieuwe collega-chauffeur krijgt een buddy, die hem (of haar!) wegwijs maakt op ons materieel en in onze procedures. Na uitvoerig meerijden en oefenen wordt je door onze mentorchauffeur en opleider “vrijgegeven” voor het echte werk. Dat wil zeggen, alleen en zelfstandig onze klanten bedienen.

Onze klanten hebben de aan te leveren materialen veelal op tijd nodig. In de binnenstad van Amsterdam kun je geen tientallen heipalen van 27 meter op een bouwlocatie op voorraad hebben! Aanvoer op tijd en plaats steken nauw. Natuurlijk gaat niet altijd alles op rolletjes, maar van de chauffeur wordt gevraagd op tijd te communiceren of e.e.a. gaat lukken of niet. Als het anders moet, dan wordt van hem bijtijds overleg gevraagd met de plangroep waar zijn transport onder valt.

De kwaliteit van het transport is meer dan op tijd de juiste plaats bereiken. Het is ook toezien op laden en lossen, als hij dat al niet zelf doet, op de juiste manier zekeren van de lading en op de weg ons vaandel hooghouden. Onze naam staat immers op de zijkant van jouw wagen en veelal ook die van de klant. Op de weg en bij de klant bepaal jij het beeld van Combex!

Een belangrijk onderdeel van kwaliteit is informatie. Niet alleen op tijd informeren, maar ook vastleggen in de boordcomputer, scannen van vrachtpapieren, signalen van onderhoudsafwijkingen, storingen etc. Veel collega’s van jou op het kantoor en werkplaats, moeten weer verder met jouw input!

Wat verwachten wij dan van jou?

Als eerste voorwaarde zien wij graag dat mensen hun werk leuk vinden. En met toewijding willen doen, ook als schijnbaar alles en iedereen wat tegenwerkt. Verder heb je de neiging om voortdurend te zoeken naar verbeteringen en ben je bereid daar jouw leidinggevende voortdurend over lastig te vallen. En hier niet mee te stoppen als jouw suggesties niet onmiddellijk worden opgevolgd. Als laatste voorwaarde willen wij mensen als collega’s die veranderingen verwelkomen. Die het leuk vinden als routine doorbroken wordt, andere vragen worden gesteld en willen meewerken aan een andere werkwijze. Gewoon omdat het je scherp houd, je ervan leert en misschien wel beter gaat! Past dit bij jou?