>
Kom bij ons werken als planner!

Voor onze operatie te Eastermar zijn wij altijd geïnteresseerd in een slimme vent (of vrouw!) die bij ons het vak van transportplanning wil leren, maar ons ook helpt een volgende stap in ons proces te gaan maken. We willen continu verbeteren! Transportplanners zijn bij ons gezamenlijk verantwoordelijk voor optimale inzet van mensen en materieel, zodanig dat de kosten hiervan, opwegen tegen de opbrengsten.

De uitdaging bij ons…

Je gaat dan deel uitmaken van ons planteam. Na een gedegen inwerkprogramma draag je al snel zorg voor het dagelijks opstellen van de transportplanning en de administratieve afhandeling hiervan in ons TMS-systeem. Je stuurt daarbij direct een aantal chauffeurs met het hun toegewezen materieel aan. Daarbij denken wij graag in verantwoordelijkheden en minder in taken. Die bedenk je zelf wel. Maar je bent wel altijd attent op het gezamenlijk resultaat met jouw collega’s.

De hectiek van elke dag maakt dat je soms moet schipperen tussen de klantverwachting en de interne doelstellingen m.b.t. rendement. En niet te vergeten de mogelijkheden en onmogelijkheden die onze chauffeurs in de praktijk ervaren! Communicatie is belangrijk. Op verschillende niveaus, met klanten, chauffeurs, interne afdelingen etc. En ook nog op een correcte en tegelijkertijd effectieve manier. Vastleggen van afspraken en zorgen dat de onderneming haar toezeggingen nakomt en waarmaakt! En in dat alles willen wij steeds verbeteren. Ga jij dat doen?

Wat verwachten wij dan van jou?

Je bent een teamplayer die in processen kan denken en werken. Oog voor je collega, maar ook hoofdzaken van bijzaken kunnen onderscheiden. Je bent enthousiast en hebt gevoel voor humor, maar je laat je de kaas niet van het brood eten. Je houdt van veranderingen, maar laat je de kop niet

gek maken. Uiteraard heb je gevoel bij en voor transport of de bouw. Je bent HBO opgeleid, maar niet noodzakelijkerwijs in transport of logistiek. Wel aantoonbaar sterk in analyse op basis van cijfers.

Je bent gewend om met geautomatiseerde systemen te werken en nieuwsgierig naar de (verdere) mogelijkheden van deze systemen. En, niet onbelangrijk, de 9 collega’s op de afdeling Planning spreken allen Frysk. Evenals vele van onze chauffeurs. Je dient dit op z’n minst goed te kunnen verstaan. Denk je dit alles te kunnen?