WERKEN BIJ COMBEX

Planners

Kom werken op onze afdeling operatie
Voor onze operatie te Eastermar zijn wij altijd geïnteresseerd in een slimme vent (of vrouw!) die bij ons het vak van transportplanning wil leren, maar ons ook helpt een volgende stap in ons proces te gaan maken.

Meer lezen →

Chauffeurs

Kom bij ons werken als chauffeur of chauffeur kraanmachinist
Ervaren of beginnende chauffeurs zijn bij ons altijd aan het goede adres. Zeker als je van plan bent ons vak, werken in de bouwlogistiek, onder de knie te willen krijgen.

Meer lezen →

Ben je eigen ondernemer in het transport en beschik je over een trekker met voorloopas? Of beschik je daarbij zelfs over een eigen vlakke oplegger? Zoek je werk in de met name de maanden maart tot november?

Meer lezen →

WAT ZEGGEN ZIJ ER VAN?

“Combex is toch wel een maatje groter!”

ARJAN NICOLAI
Ik heb enkele jaren bij een kleiner bedrijf gewerkt met ongeveer 40 trekkende eenheden. Noem dat overigens maar klein! Maar Combex is toch wel een maatje groter. Ik werk hier inmiddels weer een jaar en merk dat een groot of klein bedrijf allebei zo zijn voor- en nadelen heeft. Een “kleiner” bedrijf heeft kortere lijnen qua communicatie, maar kan toch weer minder flexibel reageren. Ik heb inmiddels goede ervaringen bij Combex opgedaan, maar een puntje van kritiek is toch de communicatie. Juist ook bij zo’n groot en mooi bedrijf als Combex is het toch essentieel om snel en helder te communiceren. Dat kan dus beter. Verder is nog niet iedereen blij met de fusie van 2015, zo merk ik, maar dat heeft z’n tijd nodig. Mei ûs Ôllen Binne We Ien!

"Verantwoordelijkheid, dat bevalt me wel!"

JILES DE JONG
Ik ben eigenlijk tegen wil en dank bij Combex terecht gekomen. Twee jaar geleden. Mijn vorige werkgever ging failliet en wij werden gelukkig overgenomen door Combex. Ik was, na 23 jaar bij van der Veen in Burgum reeds ervaren in het rijden met allerhande bouwmaterialen. En dat doe ik nu ook. Van heipaal tot dakpan en alles wat er tussen in zit. Dat afwisselende werk bevalt mij wel, evenals de verantwoordelijkheid die je bij Combex krijgt. Je moet zelf alles controleren, je bent altijd met zwaar materieel op de weg en het is dus zaak om goed te anticiperen op bochten en het andere verkeer. Met de planning kan ik altijd goed overleggen, waarbij ik natuurlijk niet altijd mijn zin krijg. Maar dat hoort er bij!