Bij Combex Bouwlogistiek bieden we nieuw talent graag de kans om hun dromen waar te maken. Dus is het jouw droom om aan de slag te gaan als Transportplanner, maar beschik je (nog) niet over een afgeronde opleiding en/of werkervaring? Geen probleem! Je kan bij ons aan de slag als Junior Transportplanner. Onze ervaren collega’s staan klaar om jou de kneepjes van het vak te leren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je werk te combineren met een opleiding.

Wat ga je doen?

Onze Transportplanners in Eastermar zijn verantwoordelijk voor het maken van een efficiënte en kostenbewuste planning voor het transport van bouwmaterialen. Hierbij kun je denken aan producten als: Heipalen, betonputten, hout, betonelementen, rioolsystemen, staalconstructies, gevelstenen, betonwanden/platen, machines, vloerplaten, dakpannen, barriers en bestratingsmateriaal. Ze hebben dagelijks contact met verschillende partijen, van chauffeurs tot klanten en losadressen en zorgen ervoor dat alles duidelijk is en volgens plan verloopt. Hierbij houden ze o.a. rekening met diverse factoren, zoals klantafspraken, deadlines en natuurlijk de rij- en rusttijdenwet.

Als Junior Transportplanner is het jouw taak om de Transportplanners te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Bij Combex Bouwlogistiek vinden we het belangrijk dat onze collega’s zichzelf kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we ook graag de ruimte aan nieuw talent. Je krijgt bij ons de kans om je helemaal onder te dompelen in het vak, veel te leren én zelfstandig aan de slag te gaan. Geen zorgen, je staat er natuurlijk niet alleen voor. Onze ervaren Transportplanners staan klaar om je te helpen. Het is dan ook niet noodzakelijk dat je al over werkervaring als Transportplanner en/of een afgeronde opleiding beschikt. We vinden het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met de transportsector en dat je goed kunt schakelen in een dynamische omgeving.

Hoe zien je diensten eruit?

In de transportbranche staan we natuurlijk nooit stil. Daarom werken al onze Transportplanners in roosters in dagdiensten. Daarnaast is er een rooster voor de bereikbaarheid buiten kantoortijden. Ook als Junior Transportplanner draai je hierin mee, want je bent een volwaardig lid van het team. Je bent dus flexibel ingesteld.

Wie ben jij?

Je bent gemotiveerd en leergierig; je kan niet wachten om jezelf in deze nieuwe uitdaging te storten. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je niet bang om vragen te stellen. Als Transportplanner is het daarnaast belangrijk dat je gemakkelijk het overzicht kunt bewaren en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Je leeft op als je het onmogelijke tóch mogelijk weet te maken en werkt graag in een team. Aanvullend:

 • Heb je affiniteit met de transportsector en wil je ontzettend graag aan de slag als Transportplanner.
 • Beschik je over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Ben je flexibel en vind je niet erg om in roosters te werken en bereikbaarheidsdiensten te draaien.
 • Beschik je over goede geografische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Ben je stressbestendig, flexibel en heb je een klantgerichte instelling.
 • Beschik je over de Combex Bouwlogistiek-eigenschappen: Betrouwbaar, Flexibel, No-nonsense en Laagdrempelig.
 • En vooral een gezellige collega!

Wat bieden wij jou?

Bij Combex Bouwlogistiek zit je goed. Wij vinden het namelijk heel gewoon om goed voor onze mensen te zorgen. Daarom bieden wij jou:

 • Een informele en dynamische werkomgeving met uitdagende en afwisselende werkzaamheden.
 • Leuke collega’s die jou graag de kneepjes van het vak leren. Daarnaast de mogelijkheid om cursussen te volgen op het gebied van planning.
 • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer.
 • 8% vakantiegeld.
 • Minimaal 24 vakantiedagen + 3,5 dag ATV op basis van een fulltime dienstverband.
 • De mogelijkheid tot collectiviteitskorting bij 3 grote zorgverzekeraars.
 • Een interessant vitaliteitsprogramma (AB Fit) met leuke trainingen en initiatieven (waaronder het fietsplan) om jou als medewerker gezond en vitaal te houden.
 • Eens per jaar een informeel samenkomen (AB Café) met mede collega’s (zowel chauffeurs als kantoormedewerkers).
 • Een goede pensioenregeling bij het pensioenfonds vervoer.
 • Keuzevrijheid in opleidingen. AB heeft een eigen AB Move On Academy.

Interesse?

We ontvangen jouw sollicitatie graag via een e-mail naar hr@combex.nl. Wil je liever eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Tineke Veenstra (HR Adviseur) via onze HR afdeling T 088 94 35 050.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.